vineri, 7 martie 2014

Puscariasii fotbalului romanesc

   Salut prieteni, daca sunt :), urmaream serile trecute cazul "greilor din fotbalul romanesc" si constatam ca foarte multe televiziuni au inceput sa i promoveze in niste virgine ,in niste vaduve cu frica lui dumnezeu, dar sa o luam pe rand.
       

          Gica Popescu aici sunt de discutat 2 aspecte cariera sportiva si viata de dupa lucruri care nu au nimic in comun una cu cealalta.
      - Cariera impecabila de sportiv respectiv fotbalist in decursul careia a adus cinste si onoare tarii prin profesinalism si daruire fata de fotbal .
      -Cariera sau mai bine spus viata de dupa incheierea carierei sportive care a fost presarata cu tot felul de esecuri (vezi scoala de fotbal Gica Popescu)care a dat faliment probleme cu fiscul etc ,ceva imobiliare cu acelas final si o firma de impresariat care si ea a sfarsit identic .Acum urmeaza partea interesanta in urma careia a primit aceasta condamnare atentie nu mai reprezenta romania cariera sportiva se incheiase de ceva timp. Ca a platit 400 000 euro la fisc ca nu stiu ce a mai facut pai sa facem atunci toti evaziune fiscala si cand ajungem la cateva milioane de euro sa mai dam si fiscului cate ceva.
 
         Giovani Becali asta fratilor parerea mea este ca a primit prea putin fost bisnitar pe vremea lui Ceausescu vindea valuta pe la colturile marilor hoteluri apoi dupa 90 a devenit si asta milionar in euro pana acum nu am vazut fiscul sa l intrebe de unde a avut bani si daca poate justifica averea. Un ghiorlan semianalfabet cu un comportament sfidator la adresa oricui, milionar de carton fara nici o pregatire solida in domeniul afacerilor care prin relatii si lacune ale legilor post decembriste a fentat fiscul multa vreme ba chiar el se lauda.Pai acest individ intr o tara civilizata precum Suedia,Danemarca, Norvegia era la puscarie demult ba si averea ii era confiscata. Fratele lui Victor intra in aceeasi categorie.Si poate ne spune domnul Giovani el a colaborat sau nu cu securitatea ca  inainte de 90 sa faci bisnita cu valuta nu facea nimeni de capul lui.

       Tot intr o nebuloasa este Cristi Borcea care peste noapte de la vanzator de buteli a ajund patron de echipa de fotbal pai la cati bani au spalat acesti actionari prin cluburile de fotbal sa fim noi sanatosi. Auzeam pe unii spunand ca fotbalul din romania nu va mai fii acelasi dupa arestarea acestor indivizi, pai ei au promovat toti borfasii de jucatori niste nulitati apoi i au vandut la suprapret in strainatate unde am vazut toti ce au facu NIMIC, nici macar inlocuitorul rezervei nu erau, deci cu ce au contribuit ei la performantele fotbalistice, nu au investit in centre de copii si juniori la cluburile pe care le au patronat nu au avut investit in programe de pregatire moderne, nu au construit echipe ,au fost interesati doar de profit si atat.
 

       Prin urmare aceasta petitie online si nu numai pentru eliberarea domnului Gica Popescu nu trebuie senmata si eu unu nu sunt de acord cu ea.Domnul Popescu este cetatean roman si se supune aceloras legi ca si ceilalti romani si ar fi bine sa si accepte cu demnitate pedeapsa nu sa si planga de mila iar daca se crede nevinovat sa faca apel la Curtea Europeana Pentru apararea Drepturilor Omului sau alte foruri competente.
Atentie este posibil ca acest Popescu sa fie o victima a anturajului fratilor Becali ca doar ei au orchestrat toate marlaniile fotbalistice.  


    Va multumesc pentru atentie si astept comentariile voastre!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu