vineri, 6 septembrie 2013

Circul continua
  
     dezbateri aprige despre ce legi si ce ordonante de urgenta cu privire la problema cainilor comunitari trebuiesc adoptate . Nu oameni buni , aceasta problema este veche (ce imi aduc eu aminte de pe vremea cand Basescu era primar si Brigitte Bardot milita impotriva atrocitatilor pe care poporul roman urma se le creeze prin eutanasierea comunitarilor) de aproximativ 20 de ani acesti nesimtiti numiti "alesii poporului" isi bat joc de noi si nu au nici cel mai mic bun simt fata de contribuabil si de banul public. Acum una de la un ONG a fost gasita vinovata pentru moartea bietului copil, cand in spatele acestui ONG se afla tot autoritatile care cunosteau situatia si in complicitate cu aceste ONG-uri au tocat banii si nu au facut nimic pentru cainii comunitari (tarcuri, sterilizari , programe de adoptie, eutanasieri acolo unde e cazul etc.) prinzand cainii punandu-le doar clips un ureche si mutandu-i pe terenuri virane sau pe la periferiile oraselor sau in alte orase.
    Aceasta situatie este foarte grava si se poate schimba numai daca iesim in strada si cerem sa aiba loc o schimbare si nu ma refer aici numai la situatia cainilor ,romanii trebuie sa fie uniti iar acesti mitocani care ne conduc sa simta frica poporului, popor de care isi bate joc pe toate planurile.
 Dar sa revenim , vat tot felul de promteriste care arunca cu mizerii in acea voluntara de la ONG Caleidoscop parca , va anunt ca ea e doar carne de tun (nu inseamna ca este nevinovata), vinovati sunt de la politistii care trebuiau sa asigure ordinea in zona si pana la consilieri si primari, administratorul parcului, hingeri etc.
      Sper ca aceste sfortari tardive ale autoritatilor sa nu fie doar un foc de paie care sa se stinga peste 2-3 saptamani sau poate o perdea de fum pentru a acoperii mizeria Rosia Montana.  :)
  Manifestari de bucurie  in urma victoriei impotriva Ungariei dar nici o manifestare pentru lipsa medicamentelor din spitale , pentru acest gunoi numit salariu minim sau pentru nivelul de trai mizer pe care il avem. (cel mai jos din Uniunea Europeana)
       Halal popor! treziti-va!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu